Pages

The celebration of Light 2010

Des de 1990, Vancouver ha estat la llar de la celebration of Light (originalment coneguda com la Symphony of Fire). Aquest concurs internacional de focs artificials piro-musicals ha atret als dissenyadors de composicions pirotècniques més importants del món i és reconegut com un esdeveniment de gran prestigi. Aquest festival, que es celebra de forma anual durant la darrera setmana de juliol, confereix un camp apassionant on els espectadors poden gaudir dels representants dels tres païssos que competeixen per a ser coronats com a guanyadors del concurs. Per aconseguir-ho, aquests presenten seves darreres tècniques pirotècniques utilitzant els materials més innovadors i espectaculars. Enguany han participat els EUA, Espanya i Mèxic, la darrera actuació sempre va a càrrec del guanyador de l'any anterior a mode d'homenatge, en aquest cas la Xina.
La majoria de vancouverites saben que hi ha molts indrets des d'on es poden veure els focs artificials, alguns molt millors que d'altres, però com sempre passa, els millors indrets sempre estan més atapeïts de gent!
Aquí us deixo una llista de tots els llocs des d'on es poden veure bé els focs artificials ... per si un dels anys que hi sou a Vancouver, us trobeu amb aquest festival:
La platja d'English Bay: És la opció més òbvia, propera i espectacular per veure'ls, ja sigui asseguts a la gran extensió de sorra o situats al West End que l'envolta, entrant per Davie street. Més òbvia perquè és la platja on té lloc l'event, des d'una plataforma a uns kilòmetres de la costa.
La platja de kitsilano: També coneguda com a Kits Beach, si bé és una de les platges més freqüentades durant els mesos d'estiu, durant la celebració dels focs artificials aquesta no s'emplena tant com l'English Bay. El millor d'aquesta platja són les vistes del downtown i l'Stanley Park. Evidentment no pots perdre't la posta del sol en aquesta platja!
Vanier Park: Una altra bona opció, tot i que un pèl més lluny però perfecte per als residents de Kitsilano.
Jericho Beach: Una bona opció per trobar-se a la platja sense molta acumulació de gent, per la seva gran extensió i permet fer BBQ abans del festival. Potser el millor punt de trobada per a grans grups que vulguin gaudir d'una tarda de platja amb BBQ inclosa i per aquells habitants de la banda oest i/o residents a Point Grey. 
En un vaixell: A Vancouver, sempre és una bona cosa tenir algun amic que tingui un vaixell, no només per a visitar infinitat de platges, bahies i indrets dificils d'arribar amb qualsevol altre medi de transport, sinó també per a nits com aquesta! 
Bé, si algú se li ocórre algun altre indret interessant que m'ho fàci saber i l'afegeixo! :)
Per ara us deixo el video d'enguany per si us fa gràcia veure en què consisteix! La vista és des d' English Bay així que Enjoy!!!!! 
Celebration of Light 2010 SPAIN in HD0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada